Blog van Jan Geerts | Music Vanderheyden

Blog van Jan Geerts

Op Ovation-gitaren maakt de zorgvuldig doordachte elektronica vanaf het begin deel uit van de ontwerpfocus. Deze instrumenten zijn gemaakt voor het podium, en als zodanig bevatten ze de nieuwste en meest doelgerichte pickups, voorversterkers en ontwerpintegratie die mogelijk is. Voeg daarbij het verfijnde body-design, de verouderde materialen en de superieure constructie van het bovenblad en je hebt echt een revolutionair instrument dat klaar staat om de aandacht te trekken op elk podium, in elke concertzaal of uitvoeringslocatie. 

 

Gestroomlijnde synthesizers met geërfde geluiden en functies uit de vlaggenschip FANTOM-serie. FANTOM-0 brengt je creatieve wereld samen en combineert de sonische kracht en vloeiende workflow van de top-of-the-line FANTOM-serie in gestroomlijnde instrumenten die overal mee naartoe gaan waar je inspiratie je ook brengt. Uitgerust met een toetsenbord met 61, 76 of 88 noten, heeft de FANTOM-0-serie alles wat je nodig hebt creëren en presteren op het hoogste niveau.

dat de Roland modellers uitstekend klinken, weten we al lang.  Nu zijn ze ook nog veel gemakkelijker geworden om te bewerken: door het grote touch screen lijkt het net alsof je met een echt pedalenbord en resem versterkers aan het werken bent.  Geen nood meer aan een handleiding, gewoon klikken en draaien zoals je gewend bent met de analoge spullen

 

 

Epiphone en Slash presenteren met trots de Slash Collection.

Ze maakt deel uit van de Inspired by Gibson-collectie en viert de invloedrijke gitaren die Slash tijdens zijn carrière heeft gebruikt en inspireert meerdere generaties spelers over de hele wereld.

Nu bij de Scarlet en Red reeksen van Focusrite gratis plugins ter waarde van €1300

Alles wat je nodig het om een professionele opname, mix en mastering af te leveren

 

Gibson begint terug binnen te druppelen, let wel, in beperkte hoeveelheden, dus best er snel bij zijn en zelfs reserveren.

We zijn heel enthousiast over deze gitaren:  uniek, en prijs/kwaliteit enorm goed.  Uit de beroemde Kalamazoo fabriek, maar met een heel eigen twist.  Kom zeker proberen

 

Vanaf de eerste week van oktober starten we weer met gitaarlessen, die doorgaan op woensdagnamiddag of op zaterdag tijdens de openingsuren.

De lessen zijn in groepen van 4 a 5, 1u per week.

Praktische speeltechniek gekoppeld aan de nodige theorie.

Geen notenkennis vereist, moderne methode op basis van gekende liedjes, gegeven door geschoolde docenten

voor meer info, bel of mail

014 58 72 80

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Jan Geerts