Blog van Jan Geerts | Music Vanderheyden

Blog van Jan Geerts

We zijn heel enthousiast over deze gitaren:  uniek, en prijs/kwaliteit enorm goed.  Uit de beroemde Kalamazoo fabriek, maar met een heel eigen twist.  Kom zeker proberen

 

Vanaf de eerste week van oktober starten we weer met gitaarlessen, die doorgaan op woensdagnamiddag of op zaterdag tijdens de openingsuren.

De lessen zijn in groepen van 4 a 5, 1u per week.

Praktische speeltechniek gekoppeld aan de nodige theorie.

Geen notenkennis vereist, moderne methode op basis van gekende liedjes, gegeven door geschoolde docenten

voor meer info, bel of mail

014 58 72 80

Misschien heb je nu meer tijd om te oefenen, maar wil dat liever in stilte doen, zonder aan klank in te boeten.  Yamaha's SILENT Brass ™ maakt dat mogelijk voor u.

De nieuwe SILENT Brass ™ bestaat uit een kleinere, lichtere, vrijer blazende Pickup Mute ™ en de Personal Studio ™ met Yamaha's exclusieve Brass Resonance Modeling ™.

Als ze samen worden gebruikt, leveren de twee de natuurlijke akoestische toon en het gevoel als wanneer u zonder demper speelt

Op voorraad bij Music Vanderheyden

De legendarische FUJIGEN-fabriek werd opgericht in 1960 in Matsumoto (Japan) en werd al snel wereldberoemd vanwege de klassiekers die het bouwde voor bekende merken en het uitzonderlijke vakmanschap en de kwaliteit.

Alle ervaring die gedurende vijf decennia is opgedaan, werd gebundeld in 2010, het 50-jarig jubileum van de fabriek, om het merk FGN te creëren waaronder het zijn eigen instrumenten begon te produceren.

 

WAAROM ALVAREZ
Onze visie is duidelijk:
Maak geweldige gitaren voor iedereen betaalbaar.

Abonneren op RSS - Blog van Jan Geerts