Over ons | Music Vanderheyden

Over ons

Jan Geerts

Gitaren, versterkers, effecten, partituren, drums….

Dave Vanderheyden

Keyboards, Piano's...

Kevin

PA, DJ, Licht

Roger Vanderheyden

Houtblaasinstrumenten, lessen

Music Vanderheyden in Geel is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde. Oprichter Roger Vanderheyden startte samen met zijn vrouw Linda de muziekhandel in 1975. Door de jaren heen is het één van de grootste spelers geworden. Met de overname van Pianoland (Westerlo) in 2014 en Muziekhandel Billen (Mol) in 2016 werd de groei versterkt. 

Music Vanderheyden was tot 2020 gevestigd op de Pas in het centrum van Geel, maar verhuisde naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein Winkelom. Deze locatie biedt meer ruimte, een goede bereikbaarheid en gratis parking voor klanten. 

Steeds een grote voorraad

We hebben steeds een grote voorraad instrumenten en accessoires  voor ieders budget en voorkeur, van beginner tot pro. Als gepassioneerde en ervaren muzikanten en technici staan wij u ook enthousiast bij met uw keuze, en ook na de verkoop bieden wij u een snelle en uitstekende service.

Onderhoud en herstelling 

Je kan bij ons terecht voor onderhoud en herstelling van alle instrumenten, versterkers, effecten, etc… De meeste herstellingen doen we in eigen atelier. Je kan bij ons rekenen op gespecialiseerde reparateurs, een snelle service en een extra gunstig tarief voor producten die bij ons gekocht zijn.

Huur en huurkoop

Naast de aankoop van instrumenten, bieden we ook bieden de mogelijkheid tot zowel huur als huurkoop. Dit is interessant voor blaasinstrumenten, piano's, melodische percussie, enz. Ook backline en verlichting voor evenementen kan bij ons gehuurd worden.

Wil je meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!