Blogs | Music Vanderheyden

Blogs

Onder de slogan Redefining Tradition and Innovation presenteert CASIO de AP-750 digitale kabinetpiano, het nieuwe topmodel in de Celviano-serie. Uitgerust met het nieuw ontwikkelde Grandphonic-geluidssysteem, het Smart Hybrid Hammer Action-toetsenbord (Celviano Edition) en ultramoderne functies zoals de visuele informatiebalk, biedt CASIO's toevoeging aan het digitale pianoportfolio een enorme hoeveelheid innovatie op het gebied van midden prijssegment.

Leer zelf pianospelen – De pianoapp voor beginners en gevorderden

Hebt u er altijd al van gedroomd om piano of keyboard te leren spelen? Onlinecursussen, privélessen van een pianoleraar of muzieklessen bij een muziekschool zijn niet de enige manier om piano te leren spelen. Met Yamaha en flowkey hebt u nu de mogelijkheid om in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt uw lievelingsliedjes te leren spelen op uw Yamaha-piano of -keyboard.

¹ CSP-150 / CSP-170 / CSP-255 / CSP-275 / CSP-295 / CSP-295GP, CLP-625 / CLP-635 / CLP-645 / CLP-665GP / CLP-675 / CLP-685 / CLP-695GP, CLP-725 / CLP-735 / CLP-745 / CLP-775 / CLP-785 / CLP-765GP / CLP-795GP, CVP-701, CVP-805 / CVP-809 / CVP-809GP, CVP-905 / CVP-909 / CVP-909GP

² NU1X, N1X, N2, N3X, NU1XA

³ Let op: de garantieverlenging is alleen geldig als u uw product binnen 6 maanden na aankoop registreert. Stuur op het moment van een claim het originele aankoopbewijs en het garantieverlengingscertificaat mee.

 

Wanneer: 10 november 2023
Tijd: Vanaf 17:00 uur
Waar: Music-Vanderheyden - Winkelom 87, 2440 Geel

Wij nodigen alle muzikanten en muziekliefhebbers uit voor een bijzondere avond in onze winkel. Op deze avond willen we je graag kennis laten maken met de vernieuwde Ketron Event, een uniek instrument dat een nieuwe dimensie aan je muziek zal geven.

Dit jaar werd de Privia PX-S7000 digitale piano het eerste Casio-product dat de hoogste iF Design-onderscheiding won, de Gold Award, die aan slechts 75 ontwerpen werd uitgereikt

Maak kennis met de SH-4d Synthesizer, een desktop krachtpatser met hands-on workflow en diepgaande synthesetools voor het ontwerpen van de geluiden van gisteren, vandaag en morgen. Creëer spontane muzikale momenten met 11 OSC-modellen, een multitimbrale patroonsequencer, uitgebreide effecten en veel polyfonie. En met het geladen paneel, dynamische bedieningselementen, bewegingsopname en meer, kun je evoluerende geluiden en composities creëren net zo snel als de ideeën komen.

Elke versterker die je wenst, incl effecten, in een lichtgewicht pakket

 

Gratis twee online lessen bij aankoop van de Yamaha PSR-E373

Nu op voorraad: 3 exemplaren van deze limited edition.  Hoor op onderstaand filmpje hoe deze gitaar in de handen van Joe zelf klinkt.  U kan deze gitaar aan een betaalbare prijs ook bezitten.  Koffer en certificaat zijn inbegrepen, zijn vingers niet

 

https://www.youtube.com/watch?v=6oLBoDBLSQM&feature=youtu.be

Kent u de Maestro pedalen al?  Vintage geluiden, van overdrive en fuzz en chorus tot analoge delay, moderne betrouwbaarheid.  Ze hebben tonnen karakter, zijn niet echt beleefd, vooral de fuzz en delay zijn niet minder als kinky te noemen.   De Chorus en Ranger Overdrive bieden dan net de warmte die van vintage pedalen in die aard verwacht.

Kom ze testen bij Music Vanderheyden. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VLy5gUNcoZ4&feature=youtu.be

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs