Yamaha YDS-150 Digitale Sax | Music Vanderheyden

Yamaha YDS-150 Digitale Sax

Yamaha YDS-150 Digitale Sax

 €798,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

Bespeel de saxofoon altijd en overal. Met deze unieke digitale saxofoon, met het Integrated Bell Acoustic System, kunt u het volume regelen en toch een gevoel van u expressief één voelen met het instrument behouden.

 

Volumeregeling met vijftien stappen, zodat u vrij kunt spelen, zonder u zorgen te maken over plaats of tijd. Het instrument kan 's nachts worden bespeeld zonder geluid te maken en met een hoofdtelefoon op kunt u een omgevingsgalm toepassen en uzelf grondig onderdompelen in uw eigen spel.

Verander uw blazen in een verscheidenheid aan instrumentgeluiden. Naast de basissaxofoontypes sopraan, alt, tenor en bariton en de grote verscheidenheid gerelateerde geluiden (zesenvijftig), kunt u ook kiezen uit negen andere blaasinstrumenten en deze bespelen.

Verander de instellingen, geluidsaanpassingen, vingerzetting en andere bedieningselementen van het instrument naar wens met de speciale smartphone-app - en uw speelplezier gaat nóg dieper.

 

MEER PLEZIER TIJDENS OPTREDEN - ÉÉN VOELEN MET HET INSTRUMENT TIJDENS HET SPELEN

Deze digitale saxofoon is een fusie van twee technologieën - akoestisch en digitaal - en modellering. Het is een verbazingwekkende nieuwe saxofoon die de technologische vooruitgang van digitaal heeft, maar waar u zich expressief één voelt met het instrument, zoals bij een akoestisch instrument.

2

LUXE TEXTUUR, BETROUWBARE RESPONS VIA UW MOND EN VINGERTOPPEN

Het mondstuk heeft een ontwerp net als dat van een akoestische saxofoon voor optimaal blaascomfort, en de klepindeling zorgt voor natuurlijke bespeelbaarheid en soepele werking.

3

LUXUEUZE KLANK EN RESONANTIE DIE U OVERAL IN UW LICHAAM KUNT VOELEN

Het hele instrument resoneert samen met uw blazen, om op natuurlijke wijze het delicate, ademende blaasinstrumentgevoel te creëren dat uniek is voor de saxofoon.