Dateq SPL5 MKII | Music Vanderheyden

Dateq SPL5 MKII

Dateq SPL5 MKII

 €1 450,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

SPL5 MKII

De SPL5 is de meer uitgebreide versie van de SPL3TS; Het geluidsniveau wordt geregistreerd door de microfoon, en verwerkt door de DSP. Het uitgangsniveau wordt, indien nodig, gecorrigeerd.

 

 

Beschrijving

In live-situaties kan de SPL5 MKII worden gebruikt om de geluidsdruk te bewaken. Als het noodzakelijk is kan de SPL5 eventueel de netspanning van de podium-apparatuur afschakelen. Vooraf kan de band worden gewaarschuwd door middel van een lamp. In een niet-live situatie, dus de muziek wordt gespeeld over de aangesloten PA-installatie, is de SPL5 aangesloten tussen de mengtafel en de eindversterkers. Het gemeten microfoon-niveau wordt gebruikt om de uitgangsverzwakking te bepalen.

Een nieuwe functie van de SPL5 is de mogelijkheid om de geluidsdruk informatie op te slaan in het interne geheugen. De gegevens worden bewaard voor een periode van twee maanden. De SPL5 is dus naast een limiter ook een decibel logger. Met behulp van de PC-software kunnen de gegevens uit de limiter worden gelezen. Het configureren van de limiter gebeurt met dezelfde software. Voordat het mogelijk is om aanpassingen in het systeem te maken moet de software geregistreerd worden. Hierdoor wordt het onmogelijk voor onbevoegden om het systeem aan te passen.

Met deze software is het ook mogelijk om de limiter over een computer-netwerk, en zelf over het Internet te besturen en uit te lezen!

Features

Limiter:
– Werkt volgens het DATEQ SPL limiter principe
– Ondersteund zowel live als elektronische muziek
– Decibel logger in dB(A), dB(C) en 2 flexibele Leq metingen
– 3 tijdsloten per dag
– Uitgebreide fraude detectie

Software:
– 180 dagendata opslag
– Te bedienen over het Internet
– Werkt onder Windows , XP, 7, 8 en 10
– Registratie alleen noodzakelijk als het systeem aangepast moet worden