BSS AR-133 | Music Vanderheyden

BSS AR-133

BSS AR-133

 €89,00  
Op verlanglijst
Levertermijn: 3 - 5 werkdagen

De unit bestaat uit phantom power en batterij levert als standaard. Moet de fantoomvoeding van de console niet of onopzettelijk uitgeschakeld, schakelt de AR-133 automatisch over naar de interne 9V batterij het verstrekken van ononderbroken gebruik. 

Het toestel is ondergebracht in een robuuste aluminium extrusie geval met robuuste polyurethaan end-wangen die de AR-133 een zeer bijzondere uitstraling geven. 

Ingangsaansluitingen zijn beide 1/4 “jack aansluitingen en een XLR, deze zin dat de AR-133 kan worden gebruikt om ongebalanceerde signalen omzetten naar een gebalanceerde uitgang op XLR in. 

De gebogen Geval kabels terug onder de eenheid van het einde voor nette kabelbeheer. 

Input demping is 0, -20 of -40 dB, waardoor de doos geschikt voor instrument, lijn of versterker niveaus op ingangen. aan de uitgaande zijde, een ground-lift schakelaar is voorzien voor snelle oplossingen voor grond- lus problemen. 

de AR-133 maakt gebruik van een verbeterde versie van dezelfde audio-pad als de AR-116, nu beschouwd door veel mensen als een referentie-standaard. de geluidskwaliteit is legendarisch, met name op akoestische gitaren en basgitaren. 

tal van toepassingen kan worden voldaan door de AR-133. bijvoorbeeld, als de traditionele gitaar gebruik, de AR-133 kan worden uitgerekt, DJ consoles, versterkeruitgangen en andere elektronische bronnen. 

Een extra voordeel is de mogelijkheid om de AR-133 gebruiken als actieve balanceerinrichting.